DMK-logga_text.jpg

Hem  |  Klubbinfo  |  Hamn  |  Varv  |  Arbetsplikt/viktig info  |  Bildgalleri  |  Kontakt

 |  Historik  |  Bildgalleri

Stockholms första motorbåtsklubb 100 år

Var med och fira vårt hundraårsjubileum!                                           

Ja, som alla medlemmar vet fyller vårt båtsällskap DMK  hundra år och detta ska vi fira på flera olika sätt under sommaren och förhoppningsvis ännu längre.

DMK bildades på sen hösten 1914 och är därmed Stockholms äldsta motorbåtsklubb. Klubben har funnits under ett helt sekel, har överlevt två världskrig och fortsatt genom vårt och torrt decennium efter decennium. Allt detta kommer att skildras i en ny, spännande jubileumsbok som just nu är under produktion. Boken är klar!

 

Flaggan i topp och release av årets bok! Nu är flaggan hissad!

Berättelsen om DMKs långa och händelserika historia blir självklart årets bok. Missa inte lanseringen som äger rum på Källhagens brygga torsdagen den 22 maj klockan 1800.OBS NYTT DATUM

Då sätter vi upp ett serveringsbord med dryck och tilltugg och naturligtvis kommer det att finnas exemplar av den nya jubileumsboken.

Samtidigt hissar vi vår jubileumsflagga – firandet börjar!

Välkomna!

…….

Eskaderseglats?

Vill du vara med på en eskaderseglats under sommaren för att fira 100-års jubiléet? Om ja, skicka ett mail till party@dmk.nu och tala om vilket datum som skulle passa dig bäst och lämna ditt förslag på resmål. Vi tror att 30 distansminuter blir en lagom lång resa till och från destinationen. Hör av er med förslag till party@dmk.nu

……..

Galafest som slår det mesta, festen är över succsén var given!

Fredag den 22 augusti är det dags för vår stora jubileumsfest. Festen går av stapeln hos vår närmaste granne på Källhagens trevliga värdshus, mittemot DMKs klubbhus på Djurgården.

Den gamla overallen som du haft på dig under vårrustningen får du lämna hemma. Jubileumsfesten kommer att vara en galakväll med dresskod kavaj.

Vi firar med god mat, goda viner, underhållning och dans. Ett fint tillfälle att träffa och mingla med andra klubbmedlemmar som du kanske inte har tillfälle att prata med så ofta ute på bryggorna annars. En kväll värd att minnas för lång tid framöver.

En särskild inbjudan med all information kommer.

………….

                            Stilig märke för en skön 100-åring 

               

                                                       dmklogo.jpg

Här är vår jubileumslogga, speciellt framtagen för att markera vårt jubileum. Märket är designat och producerat av Kent Åkervall. Det kommer att finnas på klubbflaggan under 2014 samt på klubbtröjor och andra plagg som du så småningom kan beställa via hemsidan. Håll utkik! nyfiken på märket klicka här


Vi ses!

Kallhagen.-skylt.images-1.jpg

Djurgårdsbrunnsvikens Motorbåtsklubb, Box 24272, 104 51 Stockholm